fermentering

namaste नमस्ते

YOGINYT

de vigtige mælkesyrebakterier

Fermentering \\ kefir, kombucha, kimchi, sauerkraut, yoghurt

Bakteriefloraen i vores tarme er en konstant balancegang mellem de gode bakterier, der er nødvendige for vores fordøjelse og de dårlige bakterier, som vi hellere vil være foruden. Mælkesyrebakterierne gør bogstavelig talt livet surt for skadelige bakterier, som fx Salmonella typhi, en skrap art af salmonella, der dør, mens sygdomsfremkaldende colibakterier kan ikke udvikle sig i det ret syrlige miljø, samt bl.a. tyfus- og difteribakterier, der mister deres evne til at fremkalde sygdom eller candidaen, der går i sig selv.

Dette er årsagen til, at man anbefaler at spise probiotika og mælkesyrebakterier dagligt, når man rejser særligt til mere eksotiske lande. Tarmfloraens balance er essentiel for vores immunforsvar, så disse gode bakterier stimulerer og gavner immunsystemet og mærkes snart ved huden bliver smukkere og forskellige former for dårlig ånde, der skyldes ubalancer i fordøjelsessystemet, forsvinder. De ydre tegn som fx bedre kropslugt er et tydeligt bevis på, at noget er mere i balance. 

kefirperler, yogiens champagne

vandkefir \\ hvorfor og hvordan...?

I kefir er fundet over 30 forskellige arter af mikroorganismer til sammenligning med i den bedste yoghurt eller A38, opkaldt efter mælkesyrebakterien, Acidophilus, hvor der kun er fundet op til max 5 forskellige mælkesyrebakteriestammer.
Kefir er sundhedsverdenens nye sort, og du skal med på bølgen!

Det tager overraskende kort tid at ændre tarmbakterierne og velfermenteret kefir indeholder et højt antal probiotiske mikroorganismer, der er uden sammenligning med selv de bedste probiotiske kosttilskud!

RECENT

Lactobacilli, Lactococci, Leuconostoc, Acetobacter og gærsvampe er en bakterieflora, der påvirkes af flere omstændigheder som fx temperaturen, omgivelserne og hvad du tilsætter, der kan både nære og samtidig tilføje forskellig smag til drikken. 

Dateline \\ News Category

POPULAR

Kefir kan anbefales ved en lang række sygdomme!

august måned \\ yogiens husapotek

Kombucha 

Dateline \\ News Category

Copyright @ All Rights Reserved